Orquesta Tangarte Group of the Year?

In English below.

Idag presenterades de nominerade till Folk & Världsmusikgalan som kommer att vara på Musikaliska Akademin i Stockholm den 14 mars. Och vi är ju väldigt glada att kunna berätta att Orquesta Tangarte är nominerade i kategorin Årets grupp, tillsammans med Triakel och Quilty! Roligt också eftersom förra året var ett år då vi tog i lite extra i samband med vårt 20-årsjubileum! Nu håller vi tummarna…

Orquesta Tangarte 20th anniversary. Photo by Sascha Kajic.

Om galan: Folk & Världsmusikgalan vill höja genrens status, uppmärksamma dess främsta artister och aktörer samt bjuda publik och medverkande på en årligen återkommande, oförglömlig fest.

Arrangörer av galan 2020: Riksförbundet för Folkmusik och DansKulturensEric Sahlström InstitutetSveriges Spelmäns RiksförbundSvenska Folkdansringen och Kulturens bildningsverksamhet.

Läs mer här http://folkgalan.se

Summary in English:

Today the nominees for the ”Folk & World Music Gala 2020” were announced. And we are very happy to tell you that Orquesta Tangarte are nominated in the category Group of the Year, together with Triakel and Quilty! The Gala will be held at Musikaliska Akademin in Stockholm, March, 14th. Fingers crossed…